OVERNACHTEN

CUISINERIE MENSINGE WITH DREAMS

Blijf bij ons overnachten in één van onze twee Bed and Breakfast kamers.

U slaapt op een tweepersoons boxspring. De kamer is verder voorzien van een badkamer met toilet en douche. Eén van de kamers is uitgerust met een bad. U kunt gebruik maken van de koelkast met minibar, de waterkoker en het koffiezetapparaat. Na een dag wandelen in de omgeving kunt u heerlijk uitrusten op de twee comfortabele fauteuils. Uiteraard heeft de Bed and Breakfast gratis wifi. Dat is zorgeloos overnachten!

De Bed and Breakfast ligt op loopafstand van het gezellige dorp Roden. Het dorp ligt heel centraal in Noord-Nederland. De steden Groningen en Assen liggen beide op slechts 20 minuten rijden van de Bed and Breakfast. U kunt in de omgeving heerlijk wandelen of fietsen. Kortom: de perfecte plek om te overnachten!

GESCHIEDENIS

VOORMALIG HOOIZOLDER VAN CUISINERIE MENSINGE

Als u komt overnachten bij Cuisinerie Mensinge, komt u terecht op een plek met een interessante geschiedenis. Het statige gebouw, Cuisinerie Mensinge, is onderdeel van een 600 jaar oud landgoed in Drenthe met een prachtige Havezate (een versterkt huis of burcht) met slotgracht. Dit bijgebouw is meer dan 100 jaar oud en diende als bijgebouw van het adellijk huis, de Havezate. Het bijgebouw deed dienst als koetshuis en slaapplaats voor de koetsier van de adellijke familie. Sinds een aantal jaren is er in dit koetshuis een restaurant met Bed and Breakfast gevestigd.

De kamers van de Bed and Breakfast zijn gelegen op de voormalige hooizolder van het koetshuis. De kamers hebben een prachtig uitzicht op de Havezate en de gracht die er omheen ligt. Tevens kunt u genieten van het zicht op het Mesingebos; een prachtig bos waarin u één en al natuur inademt. Overnachten en genieten op een plek vol geschiedenis en charme, wat wilt u nog meer!

Sfeerimpressie

BEKIJK HIERONDER EEN SFEERIMPRESSIE VAN ONZE BED & BREAKFAST KAMERS

overnachten
overnachten