TROUWEN

EEN FANTASTISCHE HUWELIJKSDAG OP EEN TOPTROUWLOCATIE

Voor sommigen bloeit de liefde op bij de eerste ontmoeting, tijdens een eerste vakantie, of bij de eerste keer samen huilen. Trouwen is iets bijzonders, wat gedeeld moet worden met dierbare familie en vrienden. Door te trouwen gaat u een verbintenis voor het leven aan, maar het together forever begint pas écht bij één van de mooiste dagen van uw leven: uw grote dag.

Op uw grote dag mag het niet ontbreken aan:

  • Een charmante trouwlocatie
  • Goed gezelschap
  • Heerlijk eten
  • De puntjes op de i

Cuisinerie Mensinge verzorgt met liefde uw grote dag, zodat u zonder zorgen met uw grote liefde kunt trouwen.

AFSCHEID

AFSCHEID NEMEN IN EEN BIJZONDERE AMBIANCE

Onze locatie is zeer geschikt om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare en om samen met familie en vrienden mooie herinneringen op te halen. Wij bieden daarom arrangementen voor intieme bijeenkomsten tot grote afscheidsceremonies tot circa 100 personen.

Zowel een uitvaartdienst als een condoleance, receptie, koffietafel of herdenkingsdienst kan in de Cuisinerie op landgoed Mensinge worden georganiseerd. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek uw wensen, zodat wij een afscheid op maat voor u kunnen organiseren.

GROEPEN

ETEN, DRINKEN EN GEZELLIGHEID

Heeft u een familieweekend, vriendenbijeenkomst of teamuitje gepland? Cuisinerie Mensinge biedt niet alleen een unieke lunch- of diner ervaring voor kleine groepen tot en met 18 personen, maar ook een gezellige ambiance.

Wilt u Cuisinerie Mensinge exclusief reserveren, neem dan contact met ons op.

De maximale capaciteit voor het restaurant betreft 40 personen.
De maximale capaciteit van de brasserie betreft 15 personen.

ZAKELIJK

VERGADEREN OP EEN KARAKTERISTIEKE LOCATIE

Bent u op zoek naar een stijlvolle en inspirerende locatie in de omgeving van Groningen of Assen? Denkt u dan eens aan de Cuisinerie Mensinge in Roden.

Of u nu een teambuilding-workshop organiseert, gezellig wilt eten en drinken met collega’s, of een vergaderlocatie zoekt; voor zakelijke arrangementen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons restaurant biedt immers de perfecte ambiance om uw zakenrelaties te ontvangen.