Where forever begins

Trouwen in Roden

Voor sommige bij de eerste ontmoeting, tijdens de eerste vakantie of zelfs de eerste keer samen huilen maar waar forever echt begins is natuurlijk bij een van de mooiste dagen van je leven namelijk jullie grote dag.

Wat is er nodig voor jullie grote dag;

  • Een charmante trouwlocatie
  • Goed gezelschap
  • Goed eten
  • De puntjes op de i
Ceremonie

Een charmante locatie

Aan de rand van het prachtige Mensinge Bos, te midden van de natuur ligt het karaktervolle landgoed Mensinge. Op het landgoed ligt het rustieke Cuisinerie Mensinge, een unieke trouwlocatie in Roden met een historische ambiance, ongedwongen sfeer en intieme buitenplaats. Het karakteristieke pand met de sfeervolle, 18e -eeuwse paardenstal bied de gelegenheid om de huwelijksvoltrekking en bepaalde programma onderdelen binnen en/of buiten te laten plaatsvinden. De sfeervolle brasserie en het karaktervolle restaurant bieden oneindig veel mogelijkheden.

In combinatie met de geborgen sfeer maakt het geheel aan opties Cuisinerie Mensinge geschikt voor een intiem tot groot huwelijk.

Een charmante locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag van ceremonie tot lunch, borrel, diner en buffet. Cuisinerie Mensinge is door de gemeente Noordenveld aangewezen als officiële trouwlocatie. Van het ja-woord tot het aansnijden van de bruidstaart, lunchen, foto’s maken op het aangrenzende landgoed, trouwborrel, een culinair hoogstaand diner, een gezellige feestavond én een overnachting in onze hotelkamer. Het is mogelijk om de gehele Cuisinerie Mensinge exclusief af te huren.

Goed gezelschap

Voor velen is het van zelfsprekend, goed gezelschap op jullie bruiloft denk daarbij aan broers, zussen ooms, tantes, neven en nichten maar ook je vrienden en voor sommige zelfs hun collega`s. Vergeet zeker je ouders en aanstaande schoonouders niet, het gaat allemaal om een dag vol liefde en geluk. Jullie geluk!

Goed eten

Kiest u voor een uiterst stijlvol diner met gedekte tafels, of mag het wat losser in de vorm van een exclusief buffet of een walking diner met feestelijke gerechten die staand te eten zijn?

Misschien gaat uw voorkeur uit naar de gezelligheid van de bbq.

Wat uw keuze ook wordt, u bent hier verzekerd van culinaire hoogstandjes door de koks van Cuisinerie Mensinge met eventueel bijbehorende wijnen.

Voor uw huwelijksdiner kunt u beschikken over het restaurant (tot 40 genodigden) en de brasserie (tot 30 genodigden) of beide ruimtes tezamen.

De puntjes op de i

Wij verzorgen uw dag tot in de puntjes voor uw beiden én voor uw gasten. Alles passend binnen de wensen van uw dag. Intiem in Cuisinerie Mensinge, of in een uitgebreide opzet waarbij het plaatsen van tenten mogelijk is. Alles met persoonlijk maatwerk, met zorg en aandacht voor het kleinste detail. Uw wensen worden vervult. Waar we natuurlijk nét dat ietsje meer aan toe voegen.

Uw huwelijksdag helemaal zoals u het voor ogen heeft, met bijzondere accenten. Het team van de Cuisinerie Mensinge kijkt ernaar uit om samen uw huwelijksdag vorm te geven. Op basis van uw wensen adviseren wij u graag bij het vinden van een bloemist, banketbakker, band, dj, fotograaf en alle overige elementen om er samen de dag van uw leven van te maken.

Uw ceremonie uitbreiden ?

  • Met een hapje van simpel tot luxe
  • Met een drankje van fris, wijn tot cocktails
  • Met een bruidstaart van de banketbakker tot onze chef patisserie
  • Met bubbels van cava tot champagne

Een fantastische huwelijksdag op een Toptrouwlocatie

Een afspraak inplannen met de trouwlocatie van je dromen kan eenvoudig en snel telefonisch.

Telefoonnummer: 05050113149
Emailadres: info@cuisinerie-mensinge.nl