Een charmante locatie

U gaat trouwen en bent op zoek naar dé perfecte trouwlocatie. Aan de rand van het prachtige Mensingebos, te midden van de natuur, ligt het karaktervolle landgoed Mensinge. Op het landgoed ligt het rustieke Cuisinerie Mensinge, een unieke trouwlocatie in Roden met een historische ambiance, ongedwongen sfeer en intieme buitenplaats. Het karakteristieke pand met de sfeervolle, 18e -eeuwse paardenstal biedt de gelegenheid om de huwelijksvoltrekking en daarnaast bepaalde programma onderdelen binnen en/of buiten te laten plaatsvinden. De sfeervolle brasserie en het karaktervolle restaurant bieden immers oneindig veel mogelijkheden.

In combinatie met de geborgen sfeer maakt het geheel aan opties Cuisinerie Mensinge geschikt voor een intiem tot groot huwelijk.

Officiële trouwlocatie

Een charmante locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag; van ceremonie tot lunch, borrel, diner en buffet. Cuisinerie Mensinge is door de gemeente Noordenveld aangewezen als officiële trouwlocatie. Van het ja-woord tot het aansnijden van de bruidstaart, lunchen, foto’s maken op het aangrenzende landgoed, trouwborrel, een culinair hoogstaand diner, een gezellige feestavond én een overnachting in onze Bed and Breakfast kamer. Het is uiteraard mogelijk om de gehele Cuisinerie Mensinge exclusief af te huren om te trouwen in Roden.

Goed gezelschap

U gaat trouwen in Roden, maar dat doet u natuurlijk niet alleen! Voor velen is goed gezelschap vanzelfsprekend. Op uw gastenlijst mogen broers, zussen, ooms, tantes, neven, nichten, maar ook vrienden en voor sommigen zelfs hun collega’s niet ontbreken. Vergeet natuurlijk niet uw ouders en aanstaande schoonouders. Uw huwelijksvoltrekking is een dag vol liefde en geluk, uw geluk!

Goed eten

Kiest u voor een uiterst stijlvol diner met gedekte tafels, of mag het wat losser in de vorm van een exclusief buffet of een walking diner met feestelijke gerechten die staand te eten zijn?

Misschien gaat uw voorkeur uit naar de gezelligheid van de barbecue.

Welke keuze u ook maakt, u bent bij ons verzekerd van culinaire hoogstandjes bereid door de koks van Cuisinerie Mensinge met eventueel bijbehorende wijnen.

Voor uw huwelijksdiner kunt u beschikken over het restaurant (tot 40 genodigden) en de brasserie (tot 30 genodigden), of beide ruimtes tezamen.

De puntjes op de i

Wij verzorgen uw dag tot in de puntjes voor u beiden én voor uw gasten. Alles passend binnen de wensen van uw dag. Intiem trouwen in Roden, bij Cuisinerie Mensinge, of in een uitgebreide opzet waarbij het plaatsen van tenten mogelijk is. Alles met persoonlijk maatwerk, met zorg en aandacht voor het kleinste detail. Uw wensen worden vervuld, met nét dat beetje meer omdat u gaat trouwen.

Uw huwelijksdag gaat worden zoals u het voor ogen heeft, met bijzondere accenten. Het team van de Cuisinerie Mensinge kijkt ernaar uit om samen uw huwelijksdag vorm te geven. Op basis van uw wensen adviseren wij u graag bij het vinden van een bloemist, banketbakker, band, DJ, fotograaf en alle overige elementen om er samen de dag van uw leven van te maken.