Dit statige gebouw is onderdeel van een 600 jaar oud landgoed in Drenthe met een prachtige Havezate (versterkt huis of burcht) met slotgracht. Dit bijgebouw is meer dan 100 jaar jaar oud en diende als bijgebouw van het adelijke huis om dienst te doen als koetshuis en slaapplaats voor de koetsier. Sinds een aantal jaren is er in dit koetshuis een restaurant met bed and breakfast gevestigd.

De kamer van deze bed and breakfast is te vinden op de voormalige hooizolder van het koetshuis. De kamer heeft een prachtig uitzicht op de Havezate en de gracht die er omheen ligt.

Je slaapt op een tweepersoons boxspring. De kamer is verder voorzien van een badkamer met douche, toilet en bad. Je kunt gebruik maken van de koelkast met minibar, waterkoker en koffiezetapparaat. Na een dag wandelen in de omgeving kun je heerlijk uitrusten op de 2 comfortabele fauteuils. Uiteraard heeft de bed en breakfast gratis wifi.

De B&B ligt op loopafstand van het gezellige dorp Roden. Het dorp ligt heel centraal in Noord-Nederland. De steden Groningen en Assen liggen beide op slechts 20 minuten rijden van de bed and breakfast. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen of fietsen.

Reserveer direct bij de Cuisinerie, een betere dienst en direct contact met het hotel: 050-5013149

Op 1 april 2015 is “With Dreams” geboren. Op de voormalige hooizolder zijn twee Diner & Bed kamers gerealiseerd. Beiden met prachtig uitzicht op “Havezate Mensinge”.

In dit prachtige monumentale pand kunt u genieten van ons arrangement. Heeft u met een gezelschap gereserveerd in ons restaurant, dan kunt u ook één van onze Diner & Bed kamers reserveren.

Op uw kamer bevinden zich:

* 2 boxspringbedden
* 2 comfortabele fauteuils van Zuiver eleven
* een koelkast met minibar, waterkoker en Dolce Gusto
* een badkamer voorzien van bad of douche met producten van Duck Island.

Na het diner kunt u nagenieten bij de sfeerhaard op uw kamer.

Reserveer een kamer

Sfeerimpressie

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van onze Bed & Breakfast kamers.